Home Actualitate Scorul „U” Craiova și Rapid! 3 la 1 pentru „Lei”

Scorul „U” Craiova și Rapid! 3 la 1 pentru „Lei”

by Andrei M
2 minute timp de citit

Universitatea Craiova și Rapid au jucat un meci pe stadionul Ion Oblemenco, acolo unde prima echipă menționată a înregistrat trei goluri, iar Rapidul unul singur. Meciul a avut loc duminică seară, 16 aprilie, iar numărul persoanelor care au luat parte a fost de aproximativ 14.000.

Scorul a fost deschis de către giuleșteni, prin golul marcat de Marko Dugandzic, care a transformat un penalti dictat după un henț al lui Crețu. Rapidiștii, în schimb, au replicat prin intermediul unui gol al lui Cîmpanu, care a șutat 18 metri, cu boltă, la colțul din stânga.

Al doilea gol a fost marcat în cea de-a doua repriză

Universitatea Câmpina a marcat al doilea copul în a doua repriză, prin șutul lui Jovan Markovic, care a urmărit mingea respinsă de portar, după ce Crețu a șutat și a împins mingea în plasă de la o distanță de trei metri.

Ultimul gol a fost stabilit de către Ante Roguljic, în urma unui șut de la 12 metru, un contraatac care a fost purtat pe dreapta de către Andrei Ivan.

Arbitrii au fost Radu Petrescu, Radu Ghibguleac, Mihai Marica și Valentin Porumbel, în timp ce Romulus Gabor și Adrian Comănescu au arbitrat.

Costache a primit două cartonașe

De asemenea, Crețu, Moldovan și Costache au primit cartonaș galben, iar Costache a primit și unul roșu.

Runda următoare va fi jucată de către Universitatea Craiova la Sf. Gheorghe, alături de Sepsi, pe data de 21 aprilie, de la ora 20:30, iar Rapid va juca împotriva FCSB-ului, pe 23 aprilie, de la aceeași oră.

Sâmbătă, 15 aprilie, au jucat CFR Cluj și Sepsi, a doua zi au jucat Universitatea Craiova și Rapid, iar pe 17 aprilie au jucat FSC și Farul.

Pe Stadionul Ion Oblemanco, Universitatea Craiova s-a impus categoric, având, reamintim, un scor de trei la unu împotriva Rapidului, iar disputa s-a purtat în ceea ce privește cea de-a patra etapă din play-off-ul Superligii.

Sursa

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More