Home Actualitate Radu Herjeu îl desființează pe Iohannis: ‘Ai lăsat deoparte orice fărâmă de rușine și bun simț și ai vorbit ca un activist comunist de duzină’

Radu Herjeu îl desființează pe Iohannis: ‘Ai lăsat deoparte orice fărâmă de rușine și bun simț și ai vorbit ca un activist comunist de duzină’

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Radu Herjeu, membru al CNA, l-a criticat pe Klaus Iohannis pentru declaratia pe care președintele a avut-o la Palatul Cotroceni. Radu Herjeu a criticat în termeni duri disperarea cu care Iohannis a încercat să asmută electoratul împotriva PSD. Radu Herjeu s-a arătat revoltat de decadența președintelui care, folosindu-se de fotoliul prezidențial, a încercat să completeze campania electorală neconvingătoare a liberalilor.

„Ieșirea totală în decor electoral a locatarului de la Cotroceni din această seară mustește a disperare! Cu 12 zile înainte de alegeri, să folosești pupitrul prezidențial pentru a face campanie electorală deșănțată, să lași de-o parte orice spoială constituțională de echidistanță, să cerșești, practic, românilor să nu mai voteze un partid, speriindu-i cu armaghedoane halucinante, să te comporți ca orice propagandist de pe net, capabil să silabisească non stop sloganuri inepte, să lași deoparte orice fărâmă de rușine și bun simț și să vorbești ca un activist comunist de duzină din anii cooperativizării, să îți permiți ceea ce Băsescu nu și-a permis nici când era foarte obosit denotă o frică teribilă că populația n-a fost chiar oarbă și surdă în ultimul an.

Sau ești absolut convins că ea e chiar atât de imbecilă pe cât o crezi și-o tratezi tu!”, a scris Radu Herjeu pe pagina de Facebook.

„Țineți-mă să nu mă tăvălesc pe jos de râs! Locatarul de la Cotroceni e indignat fleașcă. A auzit și el că se fac numiri politice în funcții publice și că impostori sunt cocoțați pe jilțuri doar pentru că se-ntâmplă ca anul ăsta să fie din partidul ”potrivit”.

Hai, pe cuvântul tău de profesor care și-a câștigat averea din meditații că a fost o surpriză pentru tine!? Că, dacă nu vedeai reportajul Recorder, habar n-aveai că așa ceva se-ntâmplă în țara pe care o ”conduci” de 6 ani și la guvernarea căreia ai pus discreționar niște unii care se încadrează perfect la categoria de mai sus? Hai, jură-te pe roșu că n-ai auzit de directorul de pompe funebre sau de ospătarul puși șefi de spitale? De toți secretarii de stat culeși de prin familiile liberale. De zecile de inspectori școlari numiți pe funcții pentru a deveni apoi candidați la alegeri?

Și, dacă nu știai, nu te deranjează că nu ți-au atras atenția instituțiile conduse de oameni numiți de tine strict pe criterii de profesionalism și competență în domeniu?

Cum spuneam, tare proști trebuie să-i mai crezi pe cei cărora li te adresezi!”, a scris Radu Herjeu pe pagina de Facebook.

sursa

sursa

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More