Home Actualitate Primele fotografii cu Ariana Grande dupa explozie

Primele fotografii cu Ariana Grande dupa explozie

by Tudor Irina
1 minute timp de citit

Primele fotografii ale Arianei Grande după atacul de la Manchester arată Devastator. Starul pop fiind mângâiata de prietenul ei, după ce a coborât din avionul privat și au plecat cu o mașină SUV.

Sunt primele imagini Cu Ariana Grande după sângerosul atac de la Manchester Arena, unde aceasta a susținut un concert. Artista a fost fotografiată împreună cu mama ei, Joan, când ieșeau din avionul privat, imediat ce au aterizat în Florida.

Ariana a fost așteptată de către iubitul ei, Mac Miller care a îmbrățișat-o lung și a sărutat-o. Întregul grup al artistei a plecat cu o mașină SUV, și s-au oprit la casa unuia dintre ei, casă care a fost înconjurată de mașini de poliție și echipajele lor.

22 de persoane au fost ucise în explozia care a avut loc luni seară în Manchester, și alte 119 persoane rănite, 59 dintre ei au ajuns și la spital. Poliția l-a identificat pe atacator ca fiind Salman Abedi, un tânăr britanic cu origini libiene, de numai 22 de ani.

Ariana Grande și-a anulat turneul mondial pe termen nelimitat, și a scris pe TWitter:

„…distrusă. Din toată inima, îmi pare atât de rău, nu am cuvinte”

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More