Actualitate

Premierul Grindeanu nu ia în calcul demisia. Dorința colegilor lui de partid e mai presus de voința poporului

În noul context politic în care se află țara noastră, protestatarii i-au cerut premierului să își dea demisia dar acesta nici măcar nu a luat în calcul să renunțe la funcție și a spus la conferința de presă de joi că pentru el a fost important ce vor colegii de partid.

Jurnaliștii prezenți la conferința de presă l-au întrebat pe Sorin Grindeanu dacă a luat în calcul demisia și răspunsul a fost: "Pentru mine a fost extrem de important să mă întâlnesc astăzi cu colegii mei, colegii din CEx, cei care m-au propus. A fost extrem de important pentru mine să văd ceea ce vor oamenii care m-au propus în această funcție. Și am mai spus lucrul acesta, am urmărit, urmăresc toate aceste manifestații. Sunt foarte mulți oameni de bună-credință, sunt alții, îmi pare rău, cum au fost grupurile violente de aseară, cu acțiuni cu care nu pot să fiu de acord."

După ce oamenii din presă au repetat întrebarea, când se pregătea să iasă din sală premierul a infirmat că ar fi luat în calcul demsia și a dat scurt răspunsul: Nu. Grindeanu a mai spus în cadrul conferinței de presă că nu are imunitate. ”Tocmai spuneam, atunci când am prezentat colegilor mei în CExN: Nu am imunitate. Deci, la mine nu e o chestiune care să îi oprească. Tot ceea ce am cerut eu și ceea ce s-a respectat, din ceea ce mi-au spus colegii mei, e să se ducă toate procedurile conform legii. În rest, că sunt dosare, că nu sunt… Am mai văzut că am dat abuzul în serviciu pentru cineva apropiat mie sau… și așa mai departe," a declarat premierul făcând trimitere la solicitarea DNA de transmitere a înscrisurilor legate de elaborarea actelor normative privind modificarea Codurilor penale și grațierea; relatează Agerpres.

 

 

 

Sursa: agerpres.ro

To Top
Loading..