Home Actualitate Plângere penală: Dani Mocanu a filmat un videoclip alături de un leu rănit

Plângere penală: Dani Mocanu a filmat un videoclip alături de un leu rănit

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit
Dani Mocanu a filmat un videoclip alaturi de un leu ranit

Dani Mocanu, a filmat un videoclip în care apare cu un leu care pare chinuit și rănit. Mai multe persoane au reclamat cazul la Poliție și există și o plângere penală la Judecătoria Sectorului 3 pentru „rele tratamente aplicate animalelor”. Fără să lămurească de unde are jivina, lăutarul se apără într-o apariție pe rețelele sociale: „Leul a avut parte de machiaj profesional, pentru a arăta cât mai fioros”.

„Sunt şi eu emoţionat de tratamentul abominabil aplicat animalului. Prin urmare, voi face o plângere penală în baza legii şi a Codului Penal privind relele tratamente aplicate animalelor. Voi lua legătura cu ministrul de interne, această faptă nu va rămâne nepedepsită” a declarat Secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase.

https://www.youtube.com/watch?v=4_7bA3vmqYo&feature=emb_logo

„Ca unul dintre inițiatorii Poliției Animalelor și mai ales ca om, nu pot sta pasiv la imaginile îngrozitoare pe care le-am văzut azi. Luni dimineață, la prima oră, voi depune la Parchet această sesizare împotriva acelui individ” a mai spus Antonel Tănase.

„Acest animal este clar în chinuri groaznice, iar acest lucru este mediatizat! Nu mă înspăimântă doar faptul că acest tip îl tratează ca pe un obiect, ci şi ideea că stă închis într-o cuşcă, probabil, unde este bătut şi schingiuit zi de zi. Sunt convinsă că există asociaţii sau oameni binevoitori care îl pot îngriji, atunci de ce el este încă pe mâinile acestor oameni? Promit că acest caz va fi mediatizat şi în afară, cel puţin în Italia şi Germania, şi că dacă autorităţile nu se sesizează, o vom face noi, oamenii!”, a scris o persoană pe pagina de Facebook 113 Poliţia Animalelor.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More