Home Actualitate Peste 3000 de doctori romani, sponsorizati de Pfizer! Lista Oficiala!

Peste 3000 de doctori romani, sponsorizati de Pfizer! Lista Oficiala!

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit
Peste 3000 de doctori romani, sponsorizati de Pfizer

„Peste 3000 de doctori romani, sponsorizati de Pfizer! Asa incep sa se lege toate.

Pentru cine nu stie, in anul 2019 compania Pfizer a alocat cea mai mare suma de bani medicilor din Romania, sub forma de sponsorizari! Chiar inainte de aparitia pandemiei. De sponsorizat, sponsorizau de ani de zile. Dar in 2019 a fost alocat cel mai mare buget.

Asa actioneaza de regula, inainte sa intre pe o piata. Arunca cu bani in stanga si in dreapta pe la doctori, facandu-le diverse favoruri, sub forma de sponsorizari.

Au primit bani de la ei si in 2020, vor primi si in 2021 vor primi la nesfarsit bani, bani si iar bani, ca sa ne foloseasca pe post de cobai! Totul se rezuma la bani. Daca urmărim banii, vom înțelege multe.
Este corect sa iei bani sub forma de sponsorizare fix de la firma care produce vaccinul si il vinde in Romania? tu ca doctor beneficiar, ai dreptul sa ai o opinie publica in aceasta privinta? Sa convingi oamenii sa se vaccineze?!

Aveti mai jos lista „eroilor” care au incasat de la Pfizer si de la alte companii din Grupul Pharma, ca sa tipe la noi sa ne vaccinam! Toti sunt doctori de diverse specializari iar marea lor majoritate, promoveaza vaccinarea experimentala pe noi. Asa cum scrie si in prospect.”

sursa text

Lista completa cu medici care au primit sponsorizari Pfizer

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More