Home Actualitate Neculai Ontanu îl numește pe Geoană”nu doar PROST”

Neculai Ontanu îl numește pe Geoană”nu doar PROST”

by Tudor Irina
1 minute timp de citit

Neculai Ontanu, fostul primar al Sectorului 2 București, a declarat la Curtea de Apel, în dosarul fraudarii alegerilor prezidențiale din 2009, că cei care s-au întâlnit la Oprea acasă, au fost doar că să urmărească evoluțiile exit-pollurilor și prezența la vot.

„Am fost invitat de domnul Oprea, la ora 19-19:30, am fost la dumnealui, în jur de ora 20 am plecat. M-am întâlnit acolo cu dl Iordănescu și dl Eugen Nicolicea, știu că și dânsul a fost în jurul acelei ore. Nu îmi amintesc să îl fi văzut. Probabil că a fost, dacă domnia să a declarat așa. (…) Era ziua cu alegerile, eram impreună în același partid și m-a sunat, dacă am timp, să trec pe la orele 19 pe la domnia să. (…) Domnul Oprea urmărea evoluțiile pe care dumneavoastră, presă, le făceati în legătură cu prezența la vot și așa mai departe”, a afirmat Neculai Ontanu.

Neculai Ontanu a mai fost întrebat dacă s-a întâmplat ceva în acea seară a alegerilor care ar fi putut să influențeze pe Traian Băsescu să câștige, acesta a răspuns: „este o făcătură. Nu cred pentru că alegerile erau conduse de Biroul Electoral Central, de Birourile Electorale Județene, prefecturile erau implicate, nu cred că nimeni altcineva putea să influențeze votul”.

Edilul a mai fost întrebat dacă nu cumva știe de prezența în vreun alt birou a lui Coldea său Kovesi: „Nu. Eu declar și lucrul acesta va ieși la iveală. În declarațiile de la comisia parlamentară va ieși adevărul la suprafată”.

Neculai Ontanu: „În noaptea alegerilor din 2009, Gabriel Oprea urmărea evoluțiile presei privind prezența la vot/ Băsescu: Geoană a pierdut alegerile nu doar de prost. Hrebenciuc minte sau nu a știut.”

 

Sursa: romaniatv.net

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More