Home Actualitate Ministerului Afacerilor Interne: „Elon Musk nu a intrat în România”

Ministerului Afacerilor Interne: „Elon Musk nu a intrat în România”

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit
Elon Musk

Ministerului Afacerilor Interne, a confirmat că Elon Musk nu a fost în România în acest weekend.

Luni, mai multe surse din Ministerul de Interne au declarat pentru Libertatea.ro că Elon Musk nu a ajuns în România: „Încă din septembrie 2021, mai multe firme foarte importante de pază și securitate din străinătate au venit să inspecteze Castelul de la Bran”, a declarat pentru Libertatea un înalt ofițer din MAI.

„După ce au făcut inspecția, au dat verde și s-au făcut foarte multe rezervări încă de anul trecut, în perioada noiembrie – decembrie, pentru sărbătoarea de Halloween din 2022”, a mai declarat acesta.

Și primarul comunei Bran, Cosmin Feroiu, a declarat  nu l-a văzut pe Elon Musk la petrecerea de la castelul Bran: „Ce pot să vă spun la momentul acesta este că am avut onoarea și privilegiul să fiu prezent la această petrecere aseară dar, pentru că cei prezenți acolo aveau majoritatea măști sau erau pictați pe față, mi-e greu să spun dacă a fost sau nu a fost prezent. Am auzit fel și fel de lucruri: unii spun că a fost, alții spun că n-a fost. Eu nu pot nici să confirm nici să infirm pentru că eu, personal, nu l-am întâlnit. Dar asta nu înseamnă că dacă a fost acolo, trebuia oricum să-l remarc pentru că a fost foarte multă lume, a fost o petrecere de vis, a fost o petrecere între prieteni, cu prieteni, deci nu-ți dădeai seama că sunt miliardari, ci sunt oameni normali, ca și noi, care se distrează, se petrec, dansează” a declarat Cosmin Feroiu, primarul comunei Bran.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More