Home Actualitate Mihai Chirica, primarul Iașiului: „Cel care a ajutat PSD-ul este Raed Arafat!”

Mihai Chirica, primarul Iașiului: „Cel care a ajutat PSD-ul este Raed Arafat!”

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit
Mihai Chirica

Mihai Chirica, primarul Iașiului, președintele organizației municipale PNL Iași, spune că PSD a fost ajutat în câștigarea alegerilor parlamentare 2020 de către RAED ARAFAT, șeful DSU, „pentru că a tratat pandemia fără pic de rațiune, din pix”.

Chirica a declarat, pentru Libertatea.ro, că autoritățile de la centru au folosit „DUBLA MĂSURĂ” în gestionarea pandemiei de Covid-19.

Edilul Iașului crede că PNL a pierdut bună parte dintre votanți după ce a decis închiderea școlilor și a piețelor.

„Nu am fost de la început de acord cu decizia de închidere a școlilor și a piețelor, nu poți să aplici dubla măsură la nivelul unei administrații, este greșeală administrativă crasă din punctul meu de vedere. Cel care a ajutat PSD este Arafat, pentru că a tratat pandemia fără pic de rațiune și a tratat-o din pix, din condei, fără să coboare la firul ierbii să vadă cum gândește românul ținut cu talpa pe gât 30 de ani”, a spus Chirica.

Chirica a mai declarat că o parte din electorat a fost acaparată de AUR, după închiderea piețelor.

„Producătorul român neaoș, care stă în spatele curții cu stratul de leuștean, nu e primit în piață, dar pe tarabă la supermarket găsești același produs și este primit. Asta a contat foarte mult și la noi în Iași a fost permanentă temă de discuție”, a mai spus Chirica.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More