Home Actualitate Melinda Gates: „Nu vom avea o viață normală până când lumea întreagă nu va fi vaccinată”

Melinda Gates: „Nu vom avea o viață normală până când lumea întreagă nu va fi vaccinată”

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Melinda Gates, co-președinta Fundației Gates, amintește țărilor bogate că s-au angajat să finanțeze imunizarea în țările în curs de dezvoltare împreună cu soțul ei, fondatorul Microsoft, Bill Gates.

Într-un interviu preluat de SmartRadio de pe site-ul LeJournal de Dimanche, Belinda Gates spune de ce statele bogate trebuie să ia parte la acest proces, astfel încât vaccinarea globală să ia amploare. Și, mai spune soția celui mare vaccinist din lume, „nu ne vom întoarce la viața normală până când nu vom fi cu totii vaccinați”.

LifeSiteNews scria anul trecut că Fundația Gates a acordat un sprijin major Microchips Biotech, o companie care proiectează un tip de microcip contraceptiv comandat direct de Bill Gates.

În iunie, Gates a mințit despre implicarea sa în Microchips Biotech, într-un interviu CBS declarând: „Nu am fost niciodată implicat în niciun fel de chestii de tip microcip”. Zece zile mai târziu, fundația sa acorda Microchips Biotech încă o subvenție de 1 milion de dolari, scrie sursa citată.

Din 2015, Fundația Gates a susținut Khushi Baby, un proiect din India bazat pe microcip, care ajută la monitorizarea vaccinării copiilor prin coliere de microcip NFC atașabile. Colierele Khushi Baby dețin istoricul imunizării, locația GPS la momentul vaccinării și datele biometrice de la copii și părinții lor. Informațiile pot fi citite de o aplicație creată de companie și care poate fi încărcată într-un serviciu cloud pentru a fi „accesată fără probleme de către ONG-uri, [Ministerele Sănătății] și alți oficiali din domeniul sănătății”.

Grupul susține că a urmărit cel puțin 50.000 de mame și copii prin programul lor de microcip-colier.

În iunie, WEF a anunțat „Marea Resetare”, o schemă socialistă pentru „revigorarea tuturor aspectelor societăților și economiilor noastre” în lumina crizei COVID-19.

Forumul Economic Mondial, care a contribuit, de asemenea, la dezvoltarea unui permis de călătorie popular COVID-19 și care lucrează cu controversatul ID2020, a promovat Khushi Baby de mai multe ori.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More