Home Actualitate Klaus Iohannis, Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea, alături de MANCHESTER

Klaus Iohannis, Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea, alături de MANCHESTER

by Tudor Irina
1 minute timp de citit

Luni seară, în jurul orei 22:30, în orașul Manchester din Marea Britanie, a avut loc o explozie soldată cu 22 de morți și 59 de răniți. Totul s-a întâmplat la terminarea concertului artistei Ariana Grande de pe stadionul Manchester Arena.

Liderii României sunt alături de victimele tragediei. Deocamdată nu sunt victime din România.
Klaus Iohannis a scris pe o retea de socializare imediat dupa aflarea vestii: „Revoltat și întristat de veștile teribile de la Manchester. Gândurile noastre se îndreaptă către victime și familiile lor. Solidaritate cu Marea Britanie”.

„Condamn cu fermitate atentatul de pe Manchester Arena! Sunt alături de victimele și familiile lor și sper din tot sufletul că printre cei răniți să nu fie și români! #prayformanchester”. a spus Liviu Dragnea, șeful Camerei Deputaților.

„Toate gândurile noastre se îndreaptă către familiile celor care și-au pierdut viața și către cei răniți în urma exploziei din Manchester. Ambasada României la Londra e în permanentă legătură cu autoritățile britanice, pentru a afla dacă sunt români printre victime. Numărul de urgență al misiunii diplomatice este 00447738716335”, Sorin Grindeanu.

Sorin Grindeanu mai anunta ca Ambasada Romaniei este in permanenta in legatura cu Marea Britanie. Pentru orice situatie sunati la numarul 00447738716335, numarul de urgenta al misiunii diplomatice.

 

Sursa: realitatea.net

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More