Home Actualitate Kamara a spus public numele colegului de la ”Survivor” pe care nu vrea să îl mai vadă după competiție: „Să fie sănătos și să se trezească la viață”

Kamara a spus public numele colegului de la ”Survivor” pe care nu vrea să îl mai vadă după competiție: „Să fie sănătos și să se trezească la viață”

by Andrei M
3 minute timp de citit

Kamara este ultima persoană eliminată din competiția ”Survivor”. Timp de câteva săptămâni, acesta a luptat în Republica Dominicană, pentru a lua premiul cel mare, urmând ca banii să fie folosiți pentru tratamentul copilului său.

Greutățile întâmpinate în competiție l-au schimbat mult pe acesta, dar nu a uitat de scopul pentru care a acceptat să meargă în Republica Dominicană. Primul lucru pe care l-a făcut după ce a părăsit concursul a fost, bineînțeles, să încerce să discute cu fiul său.

Kamara a plecat în Republica Dominicană pentru fiul lui

Niciun sacrificiu făcut de părinți pentru copil nu este prea mare, iar Kamara știe foarte bine acest lucru. Imediat cum a ieșit din competiție, artistul a sunat-o pe mama fiului său, dar nu a putut vorbi cu el, deoarece dormea.

Așa cum au făcut și alți concurenți, Kamara a declarat că cel mai greu pentru el a fost să suporte anumiți colegi care, atunci când camerele de filmat erau pornite, deveneau o altă versiune a lor.

Acesta a dat de înțeles că nu suportă persoanele false, motiv pentru care, a trebuit să învețe să trăiască alături de colegii săi care jucau un rol. Tocmai din acest motiv, Kamara a recunoscut că a avut și câteva momente mai dificile cu persoanele respective, dar a reușit să treacă peste.

„Cum a fost Doc, căruia i-a plăcut foarte mult personajul lui, sau Ionuț Iftimoaie, care a jucat rolul de maestru păpușar din spate, care a manipulat mult și bine. Cu ei am avut de furcă. În rest, chiar dacă am mai avut neînțelegeri ici-colo, au fost neînțelegeri de moment, pe care le-am lămurit apoi”, a spus Kamara, pentru click.ro.

Doc și Ionuț Iftimoaie, persoanele cu care artistul nu s-a înțeles

Multe vedete iau parte la competiția aceasta, dar Kamara a dat numele a doi oameni cu care nu s-a putut înțelege. Cu toate acestea, deși au existat și alte neînțelegeri, artistului i-a fost cel mai greu cu ei doi, iar cu celelalte persoane cu care a mai avut divergențe a reușit să rezolve totul.

Mai mult decât atât, întrebat dacă este cineva cu care nu ar mai păstra legătura, acesta a declarat că Ionuț Iftimoaie este persoana cu care nu vrea deloc să mai vorbească. Kamara susține că îl știe foarte bine pe Ionuț Iftimoaie, deoarece l-a cunoscut înainte de emisiune și a văzut diferențele de comportament ale acestuia.

Cu toate că au avut anumite neînțelegeri, artistul susține că nu are niciun resentiment pentru el, dar tot ce își dorește este să nu aibă nicio legătură cu acesta mai departe.

„Pe Ionuț l-am cunoscut în afara show-ului, l-am cunoscut și în show, m-am lămurit, nu se poate. Nu am nicio părere de rău în acest sens, nu am nicio ură în direcția lui, îmi doresc să nu mai am de-a face cu el niciodată. Să fie sănătos și să se trezească la viață”, a mai spus Kamara.

Fericirea supremă a fost resimțită atunci când Kamara și-a revăzut fiul, pe Leon, după câteva ore după ce a ajuns în țară, deoarece micuțul se afla tocmai la Focșani.

Sursa

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More