Actualitate

IPS Teodosie despre vaccinuri: „Eu nu îndrăznesc să îndemn pe cineva la vaccinare. Vaccinul a produs deja accidente! Cum să îndemn pe cineva?”

IPS Teodosie

Mai multe Unități Media (UM), după ce au infestat publicul cu știrea falsă că Patriarhul va difuza enoriașilor broșurile de propagandă pentru vaccin – chestiune analizată și de noi, ieri, aici – au trecut la noi fronturi, în tentativa lor securistică de a se folosi de Biserică pentru a influența prin înșelătorii opinia credincioșilor. Astfel, am aflat din mai multe știri clonate de binecunoscutele UM-uri anticreștine – dintr-o dată preocupate de soarta creștinilor! – că Înalt Preasfințitul Teodosie și-ar fi schimbat opinia și acum este pro-vaccinuri.

Noi ne îndoim profund ca de la difuzarea emisiunii de mai jos, de la Radio Dobrogea, realizat de Pr. Eugen Tănăsescu chiar de Sfântul Ioan Botezătorul, să-și fi schimbat Înaltul ierarh opiniile de bun simț, cum ar fi declarațiile din titlul sau acestea de mai jos:

„Unii spun dintr-o comanda să facem [vaccinul și să îndemnăm la vaccinare – n.n.]. Pentru avantaje, pentru a ne arăta noi mai învățați? Noi n-avem dreptul să atentăm la sănătatea oamenilor! Constatăm insistența politică pentru campanie. E prima dată când politicul se preocupă de sănătatea oamenilor.”

Dar așteptăm, desigur, clarificările Arhiepiscopului Tomisului promise pentru ziua de azi – cel puțin așa susțin UM-urile – urându-i totodată Părintelui Teodosie, la aniversarea sa onomastică de ieri, Întru mulți și binecuvântați ani de ocrotire spirituală!

To Top
Loading..