Home Actualitate India dezvoltă tratamentul anti COVID pentru mai puțin de 3 dolari de pacient cu un medicament „miraculos”: ivermectina. În România, Gigi Becali este singurul care deține medicamentul-minune dar statul i l-a blocat în vamă

India dezvoltă tratamentul anti COVID pentru mai puțin de 3 dolari de pacient cu un medicament „miraculos”: ivermectina. În România, Gigi Becali este singurul care deține medicamentul-minune dar statul i l-a blocat în vamă

by Mircea Marinescu
5 minute timp de citit
India dezvolta tratamentul anti COVID pentru mai putin de 3 dolari de pacient cu un medicament

Folosind un tratament cu hidroxiclorochină și ivermectină, India, care are de patru ori populația SUA, are mai puțin de jumătate din decesele provocate de coronavirus.

În timp ce America continuă campania agresivă a vaccinurilor farmaceutice scumpe și periculoase, India a dezvoltat un set de tratament COVID-19 „miraculos”, eficient și sigur. Aesta costă doar 2,65 USD de pacient și a ajutat la scăderea cazurilor de infectare în a doua cea mai populată țară din lume, potrivit LifeSiteNews.

Luna trecută, mai mulți experți în medicină au fost audiați de Comitetul de securitate internă al Senatului SUA pentru autorizarea ivermectinei în tratamentul noului coronavirus. Printre aceștia, dr. Pierre Kory, membru fondator al Front Line Covid-19 Critical Care Alliance (FLCCC), a explicat că ivermectina, un agent antiparazitar, ale cărui beneficii au fost recompensate cu Premiul Nobel, anulează „practic transmiterea acestui virus”, cu „eficacitate miraculoasă.”

Ivermectina a făcut obiectul a zeci de studii, deoarece s-a constatat, în laborator, încă din iunie 2019, că reduce efectele COVID-19. „Am tratat destul de mult COVID în fiecare zi,” a spus Kory. „Când spun „miracol ”nu folosesc acest termen ușor. Aceasta este o recomandare științifică bazată pe un morman de date care au apărut în ultimele trei luni”.

Cu toate acestea, Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA) a refuzat autorizarea de urgență a ivermectinei pentru tratarea coronavirusului, declarând că sunt necesare mai multe teste.

În schimb, India a îmbrățișat acest medicament și acum fabrică acest produs sub marca „Ziverdo Kit”, care costă doar aproximativ 2,65 USD.

Dr. Makarand Paranjpe și soția sa, medici indieni, în vârstă de 77 de ani, s-au recuperat complet după COVID-19 folosind un astfel de tratament în noiembrie anul trecut, relatează TrialSiteNews (TSN). Ea a a luat hidroxiclorochină, iar el ivermectină.
„Fără niciun tratament, știm că virusul intră în celule și se reproduce acolo”, a spus Paranjpe. „Poate crea boli care devin mult mai severe”.

Oprirea unei astfel de reproduceri cât mai curând posibil este funcția simplă a acestor tratamente ieftine și sigure.

După descoperirea încă din iunie a eficacității ivermectinei în tratarea virusului, împreună cu teste ulterioare semnificative, cel mai mare stat din India, Uttar Pradesh (cu o populație de 230 milioane), anunța ulterior că înlocuiește tratamentul cu hidroxiclorochină cu ivermectina pentru prevenirea și tratamentul COVID-19.

Prin comparație, utilizând tratamentul timpuriu cu HCQ și ivermectină, India, care are de patru ori populația SUA, are mai puțin de jumătate din decese legate de coronavirus.

Dr. Anil K. Chaurasia, medic indian, a afirmat că, începând cu jumătatea lunii septembrie, „s-a observat o scădere clară a cazurilor de COVID și a deceselor în India, iar declinul accentuat al cazurilor și al deceselor continuă”.

De amintit și că, zilele trecute, un judecător de la Curtea Supremă a statului New York a salvat de la moarte o pacientă COVID de 80 de ani dispunând ca spitalul să îi administreze Ivermectină

Gigi Becali a pariat și el pe ivermectină

Gigi Becali a ajutat lumea fotbalului sa se vindece de COVID -19, potrivit Ziare.com. Gigi Becali vrea să aducă ivermectină în țară, dar singura problemă este că statul nu îl lasă să bage medicamentele în țară. În jur de 50.000 de doze de ivermectină sunt blocate la vamă, spune Becali.

Ioan Niculae, tatal lui Marius Șumudică, Leo Grozavu, Anamaria Prodan Reghecampf au primit și ei tratamentul minune de la patronul FCSB.

Intr-o discutie cu Ziare.com, Becali a dezvaluit totul legat despre aceste medicamente.

„Eu am doctori la clinica mea pe care i-am adus de afara, studiau in strainatate. Sunt romani si le dau 4000-5000 pe luna. Ei mi-au spus despre aceste tramente, pentru ca se faceau studii pe afara.

„Cel mai bun este ivermectina. Se gaseste doar la mine, acum in Romania. Eu nu am nicio treaba, eu il cumpar aici. E din Ucraina, dar nu-l aduc eu.

Eu am Invermectina ser. Invermectina pastila e slaba.

Este si ieftina, cum ai vindeca un om cu 10 lei. Cand a existat pe piata din Romania, s-a luat imediat, la inceput. Acum nu mai exista. Am doar eu.

Ei vor sa consume lumea Remdesevir, pe care au dat zeci de milioane si nu e bun la Covid. Invermectina e cel mai bun tratament, pe langa arbidol”, a declarat Gigi Becali pentru Ziare.com Patronul FCSB este insa suparat. In vama, la intrarea in Romania, nu primeste aprobare pentru a aduce in tara zeci de mii de flacoane de arbidol.

„Am 40-50 000 de flacoane in vama si nu-mi dau voie sa intre in Romania, nu am primit aprobare scrisa de la Ministerul Sanatatii.
Am vorbit cu un lant de farmacii sa-l bagam fara adaos, ca sa poata si omul de rand sa cumpere aceste pastile. Mai ales, pentru cei care se trateaza acasa. Arbidol am putea face si in tara, ca e simplu, dar e ieftin. Am putea face pentru toata Europa.

Nu-mi dau voie. Ce am in vama ar ajuta la 10 000 de oameni. Daca nu-mi da voie sa-l aduc in farmacie, o sa le donez spitalelor.
Am vrut sa cumpar toata productia din Rusia”, a spus Gigi Becali pentru Ziare.com.

sursa

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More