Home Actualitate Ieșire devastatoare a Monicăi Pop: Decidenții voiau ca pacienții Covid să moară, nu să se facă bine

Ieșire devastatoare a Monicăi Pop: Decidenții voiau ca pacienții Covid să moară, nu să se facă bine

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit
Monica Pop

Dr. Monica Pop invitată sâmbătă în emisiunea Subiectiv de la Antena 3 și a criticat dur informațiile contradictorii comunicate de Organizația Mondială a Sănătății, de la debutul pandemiei și până în prezent, făcând referire la medicamentele care întâi au fost recomandate în tratamentul COVID-19, apoi au fost retrase.

„Ce s-a întâmplat și ce a făcut OMS este incredibil și de neconceput. Toate medicamentele care au fost indicate (n.r. pentru COVID-19) au fost retrase între timp. Ba că e bun, ba că nu-i bun. Ca și cu masca știm foarte bine.

Mi se pare inadmisibil să li se interzică unor doctori să folosească ceva. Dacă doctorul a constatat că îi merge bine pacientului cu un tratament de ce să i-l interzici și pentru ce? Să răspundă el, dacă greșește.” a declarat Monica Pop la Antena 3.

Dr. Monica Pop a făcut referire la medicamentele care întai s-au administrat bolnavilor COVID din toată lumea, după care au fost retrase de aceleași organizații care inițial de recomandaseră. Printre acestea, Hidroxiclorochina (Plaquenil), Kaletra sau Remdesivir, incluse în primele scheme de tratament anti-COVID.

„Decidenții voiau să moară (n.r. pacienții COVID) nu să se facă bine. Că altfel nu se poate crede că puteau să facă așa ceva. De ce nu-i trage la răspundere nimeni pe cei care au făcut asta?”

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More