Home Actualitate Fost cercetător de top al Pfizer: Nu este nevoie de vaccin! Nu vaccinezi oameni a căror viață nu este în pericol

Fost cercetător de top al Pfizer: Nu este nevoie de vaccin! Nu vaccinezi oameni a căror viață nu este în pericol

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit
Fost cercetator de top al Pfizer

Doctorul Michael Yeadon, care a efectuat timp de 30 de ani cercetări în domeniul alergologiei și medicinei respiratorii, iar apoi a fost vicepreședinte al Pfizer, susține că vaccinul împotriva Covid-19 este anomalie și nu este normal să fie vaccinați oameni care nu au probleme de sănătate.

„Nu este absolut nici o nevoie de vaccinuri pentru a pune capăt pandemiei. Nu am auzit niciodată o asemenea absurditate despre vaccinuri. Nu vaccinezi oameni a căror viață nu este în pericol din cauza unei boli. De asemenea, nici nu plănuiești să vaccinezi milioane de persoane perfect sănătoase cu un vaccin care nu a fost testat în mod extins pe subiecți umani.”

Comentariile omului de știință britanic au fost făcute după ce acesta a criticat aspru Grupul de Consiliere Științifică pentru Urgențe (SAGE), care a avut un rol proeminent în stabilirea restricțiilor anti-COVID, informează EVZ.

Explicând că SAGE nu are expertiza esențială în domeniul în legătură cu care se pronunță, printre membrii grupului nefiind „imunologi clinici”, fostul vicepreședinte al Pfizer a subliniat două erori fundamentale pe care grupul le-a făcut în supozițiile sale, ceea ce face ca și concluziile generale să fie fundamental greșite, având drept rezultat „torturarea populației în ultimele șapte luni”.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More