Home Actualitate A fost atac TERORIST-SINUCIGAS!

A fost atac TERORIST-SINUCIGAS!

by Tudor Irina
1 minute timp de citit

Atacul terorist care a avut loc pe Manchester Arena, luni seara, nu a fost revendicat de nicio grupare terorista, insa, politia din Manchester anunta ca a fost vorba de o persoana, de sex masculin, care purta in spate un rucsac, in care avea un dispozitiv exploziv. Barbatul si-a pierdut viata in acest atentat.

„A fost folosit un dispozitiv explozibil improvizat pe care l-a detonat provocând această atrocitate. Nu vom da nume. Este o anchetă în desfășurare. Prioritatea noastră este ca împreună cu poliția anti-teroristă să aflăm mai multe detalii despre agresor. Cer publicului să rămână alert și să anunțe poliția în legătură cu orice informație care ar putea fi utilă. De asemenea, cei care au filmări sau imagini de la incidentul de aseară sunt rugați să le aducă la poliție. Nu pot să ofer multe informații despre victime, dar putem confirma că sunt copii printre victime”, a transmis șeful Poliției din Manchester.

Presedintele Donald Trump, a declarat in timpul vizitei in Bethleem: „Îmi exprim condoleanțele cele mai profunde celor care au fost răniți în acest atac terorist, față de cei uciși și familiile lor, atât de multe familii”.

„Suntem în solidaritate absolută. Atât de mulți tineri, frumoși și nevinovați trăiesc și se bucură de viața lor, si sunt uciși de lași răi, în viață.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More