Home Actualitate Este oare familia ucigașului din Manchester parte dintr-o rețea teroristă?

Este oare familia ucigașului din Manchester parte dintr-o rețea teroristă?

by Tudor Irina
1 minute timp de citit

Aceasta este întrebarea la care ne gândim în aceste zile, după de luni seară, 22 de persoane au fost ucise într-un atac terorist-sinucigaș, produs de un tânăr Britanic cu origini libiene, de numai 22 de ani.

Ucigașul, pe numele sau, Salman Abedi, este în strânsă legătură cu atacatorii de la Paris și Bruxelles.Tatăl sau fiind un rebel libian, un susținător înfocat al grupării Al-Qaeda, și fratele lui , au complotat la propria atrocitate marca ISIS.

Sunt foarte multe întrebări fără răspuns. Se întreabă toată lumea cum a fost posibil ca Salman Abedi să fie trecut cu vederea de autorități, în lupta lor cu terorismul, deoarece a fost raportat de mai multe ori către oficialii de securitate, de către cei îngrijorați de extremism.

Tatăl lui Ramadan și fratele său mai mic, Hashem, au fost arestați de poliția anti-teroristă, deoarece s-a arătat că Hashem știa de mai bine de o lună planurile criminale ale fratelui său.

Tatăl său era un luptător revoluționar care a susținut în mod public sprijinul pentru un grup legat de Al-Qaeda care se luptă în Siria. O a treia persoană, tot din familie, fratele mai mare al lui Abedi, Ismail, a fost arestat la Manchester. Nu se știe care este implicarea lui, dacă există. Ea scoate la lumină o imagine extraordinară a familiei lui Abedi, care a ucis 22 de persoane și a rănit cel puțin 119  persoane, când a detonat o bombă luni seară, în timp ce copiii și cei care au fost la concert, încercau să plece din locul în care au urmărit-o pe Ariana Grande.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More