Home Actualitate Dezvaluirea zilei – SALMAN ABEDI are COMPLICI in Londra

Dezvaluirea zilei – SALMAN ABEDI are COMPLICI in Londra

by Tudor Irina
1 minute timp de citit

Teroristul care a provocat atata suferinta luni seara, fusese plecat in Siria si revenise in Manchester cu cateva zile inainte de concertul Arianei Grande. Fusese instruit in Siria si a fost perceput de vecinii din Manchester ca „față a răului” .

Nascut in Marea Britanie, Salman Abedi, a petrecut o perioada in Siria inainte de a sacrifica cei 22 de tineri intr-un atac sinucigas la Manchester Arena, luni seara. Unul dintre prietenii atacatorului Abedi, care are origini libiene, a declarat ca atacatorul s-a intors de curand dintr-o calatorie de 3 saptamani in Libia.

Libia este cunoscut ca fiind un „focar” ISIS. S-a mai declarat ca acesta a calatorit cu trenul, de la Londra catre Manchester, luni, inainte de sangerosul atac. Se suspecteza ca Abedi s-ar fi intalnit cu complici care i-ar fi inmanat dispozitivul exploziv.

Ministrul de Interne al Franței, Gerard Collomb, a declarat în această dimineață că se presupune că Abedi a călătorit în Siria și că are legături „dovedite” cu ISIS. Secretarul de interne, Amber Rudd, a declarat că Abedi, in varsta de 22 de ani, era cunoscut de serviciile de informații „până la un punct” și că „pare probabil” că nu acționa singur.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More