Home Actualitate Dan Bittman sare la gâtul lui Raed Arafat: ‘M-am săturat ca un medic venit în România să-mi spună mie ce trebuie să fac’

Dan Bittman sare la gâtul lui Raed Arafat: ‘M-am săturat ca un medic venit în România să-mi spună mie ce trebuie să fac’

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit
Dan Bittman

Dan Bittman l-a criticat extrem de dur pe Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, fără să-i pronunțe însă numele în mod direct.

„M-am săturat ca un medic venit în România, cum au venit cu zecile de mii, a ajuns în măsură să-mi spună mie, cetăţean al republici, de 58 de ani, ce trebuie să fac, cum trebuie să mă port, cum trebuie să duc Crăciunul şi sărbătorile alături de familie şi de prieteni.

Este interzis aşa ceva şi voi lupta până la ultima suflare împotriva unor oameni care nu ştiu pe ce lume trăiesc şi chiar cred că ne pot lua de fraieri”, a mai spus Bittman, conform româniatv.net.

„Este foarte grav ce se întâmplă din punctul meu de vedere. Dacă domnul Bulai, proaspăt uns ca şef al Comisiei de Cultură, în loc să mă fi sunat în prima zi a anului să mă fi întrebat cum m-am descurcat în anul 2020, şi dacă artiştii liberi profesionişti au din ce trăi, domnia sa înfierează cum mânie proletară programul de Revelion, înseamnă că avem o problemă.

Nu se poate aşa ceva şi mă voi opune până când nu voi mai avea suflare unor asemenea indivizi şi unor asemenea atitudini. Noi nu trăim în comunism”, a mai spus Bittman.

„Am văzut ce s-a întâmplat în decembrie 1989, spre deosebire de domnul Bulai. Domnul Bulai nu ştiu dacă se născuse în vremea respectivă şi cred cu tărie că avea o vârstă atât de fragedă încât bătea pasul de defilare pe sub masă. Nu o spun ca să-l jignesc, ci o spun ca să înţeleagă că nu are ce să caute nici măcar într-o discuţie nici măcar directă, nici indirectă cu mine sau alţi reprezentanţi ai generaţiei mele.

Generaţia mea se opune total minciunii, se opune total acestei aberaţii care a început ca o caracatiţă să înghită România şi asta o să o spun până la moarte”, a adăugat el.

sursa

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More