Home Actualitate Cum vrea Dan Andronic să-l DESFIINȚEZE pe Mircea Geoană?

Cum vrea Dan Andronic să-l DESFIINȚEZE pe Mircea Geoană?

by Tudor Irina
1 minute timp de citit

În sfârșit încep audierile în comisia de anchetă a alegerilor prezidențiale din 2009. Dan Andronic este primul audiat întrucât este cel de la care a plecat toată povestea cu fraudarea alegerilor.

„Comisia de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009 a stabilit să-i invite la audieri pe Dan Andronic, Ana-Maria Pătru (AEP), Mircea Geoană, Dan Şova, Viorel Hrebenciuc, Vasile Blaga şi Marcel Opriş”, a anuntat preşedintele comisiei, Mihai Fifor.

„Pentru săptămâna viitoare ne-am propus să lucrăm luni, marţi şi miercuri în şedinţa comisiei. Începem deja să invităm pentru audieri o serie de persoane, la propunerea colegilor, persoanele implicate în ceea ce s-a întâmplat în 2009. Astfel, luni, comisia lucrează de la 10.00 la 13.00 şi primul invitat va fi domnul Dan Andronic pentru că au considerat colegii că de aici a pornit întreaga poveste şi, prin urmare, ni se pare firesc să fie prezent la comisie pentru a relua această poveste pe care a prezentat-o şi public”, a spus Mihai Fifor, după prima şedinţă a comisiei.

„Marţi, lucrăm de la ora 15.00 la ora 19.00. Am convenit cu colegii să ne vedem cu domnul Mircea Geoană, candidat la vremea aceea la prezidenţiale, cu domnul Dan Şova şi cu domnul Viorel Hrebenciuc, care era şeful campaniei electorale a PSD”, a completat Fifor.

 

Sursa: mediafax.ro

Sursa foto: sokant.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More