Home Actualitate Cum vor arăta SALARIILE după noua LEGE A SALARIZĂRII UNITARE? Salariile MEDICILOR se vor Tripla!

Cum vor arăta SALARIILE după noua LEGE A SALARIZĂRII UNITARE? Salariile MEDICILOR se vor Tripla!

by Tudor Irina
3 minute timp de citit

Liviu Dragnea a făcut publice, date oficiale din proiectul legii salarizării. Principiul numărul 1 în LEGEA SALARIZĂRII UNITARE, este că la funcții egale, cu studii egale și desigur muncă prestată egal, SALARIILE vor fi egale. Proiectul de lege urmează a fi semnat la Comitetului Executiv Național al PSD.

„Se discută despre raportul salarial, adică între cel mai mic salariu și cel mai mare salariu din România. Acum este 1 la 15. Partenerii sociali solicită de mult 1 la 13. Noi am hotărat să fie 1 la 12. Raportul va fi de la 1 la 12, unde 1 e salariul minim pe economie, iar 12 ori salariul minim pe economie inseamnă președintele României. 1 inseamnă 1.450 de lei. Salariul minim va crește în fiecare an, cum am prevăzut în programul de guvernare”, a spus Dragnea la Antena 3, conform Mediafax.

În cele ce urmează vedem cum vor arăta salariile românilor, după ce legea salarizării unitare va fi adoptată.

Dragnea a spus ca a transmis celor care se ocupa de legea salarizarii, sa aiba grija ca alinierea sa se realizeze „in jos”.

„Eu le-am spus: Mergem mai jos. Dacă mergem mai jos, parlamentarii vin sub cei care lucrează în Parlament, sub funcţionarii parlamentari. Se ajunge iar în situaţia în care secretarii de stat iau mai puţin decât funcţinarii care lucrează în ministere”, a spus Liviu Dragnea.

 

Sursa: romaniatv.net

Sursa foto: realitatea.net

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More