Home Actualitate Clienţii RCS&RDS, de la 1 aprilie au acces la internet prin Vodafone

Clienţii RCS&RDS, de la 1 aprilie au acces la internet prin Vodafone

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Anunţul făcut de oficialii RCS&RDS va intra în aplicare de la data de 1 aprilie 2016 şi se adresează clienţilor companiei care se găsesc în zone unde reţeaua Digi Mobil nu are acoperire. 

“Începând cu 01 aprilie 2016, RCS & RDS va lansa două opţiuni pentru serviciul de date în roaming naţional care vor putea fi activate la cerere de toţi clienţii Digi Mobil, persoane fizice şi juridice, care deţin (sau vor contracta ulterior) pachete active de telefonie mobilă ce includ internet mobil. Opţiunea 100 MB oferă 100 MB trafic date în roaming national, la un cost de 1,7 euro (TVA inclus). Opţiunea Plus150 MB, care suplimentează cu 150 MB traficul de date în roaming naţional la un cost de 1,7 euro (TVA inclus).

Opţiunea Plus150 MB poate fi activată oricând în cursul unei luni, doar după activarea Opţiunii 100 MB, indiferent dacă prima cotă a fost sau nu consumată, astfel încât clientul Digi Mobil poate ajunge să aibă un trafic maxim de 250 MB, la un cost cumulat de 3,4 euro (TVA inclus)”, anunţă comunicatul emis de operatorul de telefonie mobilă.

Tarifele pentru acces la internet prin Vodafone sunt de 1,7 euro pe lună pentru 100 MB sau 3,4 euro pentru 250 MB. Potrivit ZF, preţurile anunţate de RCS&RDS pentru acces la internet prin serviciul de roaming naţional sunt apropiate de cele solicitate de Vodafone propriilor clienţi: o extraopţiune cu 250 MB de date are un preţ de 3 euro pentru clienţii cu abonament ai Vodafone, iar pentru cartelele preplătite Vodafone, tariful este de 5 euro pentru 1 GB de date.

 

Sursa: zf.ro, wall-street.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More