Home Actualitate Cine se scuză, se acuză!? Vladimir Putin spune că Rusia nu are legătură cu atacul cibernetic WannaCry

Cine se scuză, se acuză!? Vladimir Putin spune că Rusia nu are legătură cu atacul cibernetic WannaCry

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

În timpul unei vizite în Beijing, Vladimir Putin a ținut să declare că Rusia nu are nicio legătură cu atacurile cibernetice, care de vineri fac ravagii în toată lumea.

„Rusia nu are absolut nicio legatura cu virusul informatic care a infectat zeci de mii de computere din Rusia pana in Spania, Mexic, China si Australia”, a spus presedintele Rusiei, Vladimir Putin.

„Se cauta in continuare vinovati acolo unde nu sunt”, a declarat Putin, precizand ca potrivit companiei Microsoft „serviciile speciale americane sunt sursa primara a virusului”.

„Anul trecut, am propus partenerilor nostri americani sa lucram impreuna in chestiuni de securitate cibernetica si chiar sa incheiem acorduri interguvernamentale pe acest subiect, dar propunerea noastra a fost refuzata”;”cand stim ca un duh scapat din sticla (…) se poate intoarce impotriva creatorilor sai”, „este necesar ca problema sa fie abordata imediat la un nivel politic serios” a mai declarat Putin.

 

Sursa: hotnews.ro

 

 

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More