Home Actualitate China a avertizat Norvegia să NU mai folosească vaccurile Pfizer și Moderna/ Reacția Norvegiei

China a avertizat Norvegia să NU mai folosească vaccurile Pfizer și Moderna/ Reacția Norvegiei

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit
China a avertizat Norvegia sa NU mai foloseasca vaccurile Pfizer si Moderna/ Reactia Norvegiei

Medicul Adina Alberts dă informații explozive în plină campanie de vaccinare. Zeci de vârstnici din Norvegia ar fi decedat după ce au fost vaccinați cu serul Pfizer, iar Alberts e de părere că ancheta privind cauzele morții ar putea scoate la iveală probleme legate de cele două seruri, de la Pfizer și Moderna, care sunt folosite și în România. Asta în condițiile în care norvegienii au anunțat oficial că nu se poate face deocamdată o legătură directă între decese și vaccin.

„Vaccinul de la Pfizer/BioNTech este recomandat tuturor, de la 16 ani în sus. Dar iată că apar mereu probleme… Mai exact, 23 de persoane cu vârste de peste 80 de ani, dintr-un azil de seniori din Norvegia, au murit la scurt timp după ce au fost vaccinați cu serul de la Pfizer. Reacțiile adverse la vaccin par că au contribuit la moartea a 13 dintre acești pacienți în vârstă și slăbiți, așa cum reiese din rapoartele preliminare ale autopsiilor. În cohortele de voluntari pe care Pfizer a efectuat studiile, au existat foarte puțini cetățeni atât de în vârstă și, de aceea la vârstnici, vaccinarea cu serurile ARN mesager poate avea urmări nedorite.

Pe de altă parte, chinezii, cei care sunt “arătați cu degetul” pentru acest virus, sunt mai precauți când vine vorba de celebrul vaccin Pfizer/BioNTech. ”Experții chinezi din domeniul sănătății au solicitat Norvegiei, și altor țări, să suspende utilizarea vaccinurilor COVID-19 pe bază de ARNm produse de companii precum Pfizer și Moderna, în special în rândul persoanelor în vârstă, din cauza incertitudinilor de siguranță ale vaccinurilor după moartea a 23 de persoane norvegiene în vârstă”, susține presa chineză.

Yang Zhanqiu, virusolog de la Universitatea Wuhan – locul de proveniență al virusului-, a declarat presei că dacă incidentul deceselor din Norvegia se dovedește a fi datorat vaccinului, atunci asta ar arata că efectul vaccinului Pfizer și al altor vaccinuri ARNm nu este la fel de bun pe cât se așteptă, explicând că serurile cu ARNm învață celulele umane să producă o proteină (complet străină corpului uman) pentru a declanșa un răspuns imun împotriva acesteia, iar apoi, acest răspuns imunitar ar putea proteja oamenii de a se infecta în eventualitatea în care virusul real ar intra în organism. Dar în tot acest interval de timp, substanțe toxice se pot dezvolta în organism și astfel aceste vaccinuri nu pot fi pe deplin sigure, a mai explicat virusologul. Iar din acest motiv chinezii, dar și alte țări, dezvoltă seruri pe baza de virus inactivat, o tehnologie verificată în timp, nu pe baza unei tehnologii insuficient studiate așa cum este cea ARNm, titrează presa străină.

*

Exact acest lucru îl afirm și eu public de câteva săptămâni încoace…

Mă îngrjorează că autoritățile nu iau în calcul acest risc vizavi de părinții și bunicii noștri!

#SanatateaTAPrioritateaMEA”, scrie Alberts pe Facebook.

https://www.facebook.com/dradinaalberts/posts/3647499508653272

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More