Home Actualitate Bill Gates dictează Carantina va dura până în 2022, restaurantele vor fi închise încă şase luni

Bill Gates dictează Carantina va dura până în 2022, restaurantele vor fi închise încă şase luni

by Mircea Marinescu
3 minute timp de citit

Bil Gates şi-a oferit predicţiile sale despre evoluţia pandemiei, sâmbăta într-un interviu acordat BBC, deşi aceasta nu are absolut nici o pregătire medicală, de la începutul pandemiei de Covid-19 este prezentat că principala figura pro-vaccin şi pro-carantina. Acesta a făcut nişte afirmaţii halucinante, Carantina va dura până în 2022 iar restaurantele vor rămâne închise între 4 şi 6 luni.

La întrebarea reporterului: „Când credeţi că viața se va întoarce pe deplin la ceea ce am considerat normal în ianuarie? Adică fără măști, fără distanțare socială, fără alte măsuri de protecție necesare. ‘

Gates a replicat: „Cu siguranță, până în vară vom fi mult mai aproape de normal decât suntem acum – dar chiar și până la începutul anului 2022, cu excepția cazului în care ajutăm alte țări să scape de această boală și primim la noi în țară rate ridicate de vaccinare, altfel riscul de reîntoarcere va rămâne acolo.

Vaccinisti pierd argumentele

Tabăra vaccinistă devine din ce în ce mai puţin credibilă, pe de o parte îi acuză pe cei care nu sunt „epidemiologi” sau “virusologi” că se exprimă pe un subiect care nu îl înţeleg deplin, în timp ce în tabăra lor ies ca păduchele în frunte personaje precum informaticianul Bill Gates la ei, sau doctorul anestezist Arafat la noi.

Când Bil Gates a fost Întrebat cât de rău crede de că se vă înrăutăţii criza COVID-19 în următoarele luni până ce vaccinurile să devină disponibile pe scară largă, Gates a spus:

„Ei bine, din păcate, următoarele patru până la șase luni ar putea fi cele mai grave ale acestei epidemii.

Gate a mai afirmat că ar exista șante să revenim la normal și să scăpam de carantină undeva între 12 şi 18 luni:

„Putem vedea acum că undeva între 12 și 18 luni, am avea șanse, dacă ne coordonăm eficient, să revenim la normal”.

Gates pare cel care decide referitor la carantina, vaccinare
Reporterul Tapper a amintit în interviu că Fundația Bill & Melinda Gates a anunțat recent un nou angajament de 250 de milioane de dolari pentru a lupta împotriva pandemiei, în plus față de 1 miliard de dolari pe care i-a donat deja.

Gates a precizat că finanțarea se va concentra pe crearea unui vaccin pentru utilizare nu numai în SUA, ci în întreaga lume. Gate a condamnat opinie că vaccinul ar trebui folosit cu prioritate în Statele Unite, susținând ca toată lumea trebuie să primească vaccinul. De altfel Gates a declarat în trecut că pentru a putea scapa de carantina întreaga lume trebuie vaccinată.

De-asemenea Gates s-a declarat îngrijorat că cca 40% din americani nu doresc să primească vaccinul şi a recunoscut că există o problemă majoră de comunicare.

Gates a declarat că intenționează să se alăture altor lideri americani – inclusiv „președintele ales” Joe Biden și câțiva foștii președinți americani precum Barack Obama, George W Bush sau Bill Clinton – în apărarea publică a vaccinului, pentru a-i ajuta să-i convingă cât mai mulţi americani că acesta este sigur.

Bil Gates a afirmat că atunci când va veni momentul îşi va transmite vaccinarea public.

Bil Gates a continuat cu “predicţiile” spunând că va veni o altă epidemie curând
Cu toții ar trebui să fim atenţi la ceea ce vom învățat (din acesta epidemie) din această epidemie, deoarece va apărea o altă epidemie.

Gate a concluzionat „Este destul de clar că vom fi mai deștepți data viitoare.”

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More