Home Actualitate Bill Gates: „Cineva care vrea să provoace daune mari poate crea un virus mortal”

Bill Gates: „Cineva care vrea să provoace daune mari poate crea un virus mortal”

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Majoritatea românilor consideră că virusul SARS-Cov-2 a fost creat în laborator, potrivit unui sondaj INSCOP, citat de SmartRadio.

Aproape 70% dintre români sunt convinși că virusul Covid nu a apărut pe cale naturală, iar 36% consideră că a fost produs și răspândit intenționat pentru a pregăti campania de vaccinare prin care sunt introduse cipuri. 15% fac legătura dintre simptomele Covid și implementarea rețelelor 5G, mai transmite sursa citată.

„Mulți dintre cei care cred în astfel de teorii conspiraționiste au studii primare sau medii și provin din mediul rural”, țin să ne asigure autorii studiului și răspândacii lui.
Dacă stă la țară, unul dintre aceștia pare să fie și Dr. Steven Quay, MD, phd., CEO al Atossa Therapeutics, Inc., care a publicat pe 29 ianuarie a.c. lucrarea intitulată „O analiză bayesiană concluzionează dincolo de orice îndoială rezonabilă că SARS-cov-2 nu este obținut natural prin zoonoză, ci este produs în laborator”, după cum arată un material Yahoo Finance.

Profesorul consideră că Virusul COVID provine 99,8% din LABORATOR și că sunt doar 0,2% șanse ca el să fi apărut pe cale naturală.
Needucat pare să fie și Michael Pompeo, fostul secretar de Stat al SUA, împreună cu toată Comunitatea de informații americane, autori ai aceleași aserțiuni sau scriitorului american Nicholson Baker care a analizat în New York Magazine „Ipoteza scurgerii de laborator” a virusului chinezesc nevăzut și ucigaș.

Alți doi neinstruiți care o țin langa cu cipurile implantabile și 5G-ul sunt Klaus Schwab, „părintele” Marii Restări și miliardarul Elon Musk.
Dar poate cel mai notoriu caz de „credul” al unor astfel de „teorii ale conspirației” ar fi chiar cel al fondatorului Microsoft, Bill Gates, care, într-un interviu difuzat recent și semnalat de SmartRadio, afirmă că după „schimbările climatice” o a doua mare problemă cu care se va confrunta lumea este „bioterorismul”.

Gates susține textual (video): „Cineva care urmărește să provoace daune mari poate crea un virus mortal, iar șansa de a ne confrunta cu o asemenea situație este mult mai mare decât în cazul unei pandemii apărute pe cale naturală”.

Nu ne puteam închipui că tocmai Bill Gates poate crede și promova o asemenea „Teoriei a Conspirației”! Deci, cum zicea – „Cineva care urmărește să provoace daune mari poate crea un virus mortal”?

Da, analiștii INSCOP au dreptate întru totul cu privire la cei care ar putea crede așa ceva. Bill Gates se poate spune că trăiește și în mediul rural, ca fiind cel mai mare proprietar de terenuri agricole din America și în plus nici în privința studiilor nu stă prea bine, pentru că se știe că a renunțat să-și mai termine facultatea…

Un veritabil conspiraționist! Dar din cei care strigă „conspiraționiștii”!

DOVADA VIDEO:

https://rumble.com/embed/vb5nej/?pub=4

 

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More