Home Actualitate Băsescu ii consideră 4 bețivani. Cine sunt aceștia?

Băsescu ii consideră 4 bețivani. Cine sunt aceștia?

by Tudor Irina
2 minute timp de citit

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, consideră că sunt subiecte mult mai importante de discutat, în țara, decât faptul că sunt unii care se dau de „ceasul morții despre ce făceau 4 bețivani în noaptea alegerilor”. Faptul că au murit 27 de copii din cauza rujeolei, este o problemă de discutat, mai crede Băsescu.

„Discutam cu niște colegi înainte că s-a înregistrat al 27-lea copil care a murit de rujeolă. Se merge sub minciună că epidemia a fost posibilă pentru că toți copiii ăstia care s-au imbolnăvit sau au murit, au murit pentru că nu au vrut părintii să îi vaccineze. Este o mare minciună. Mulți părinti nu au putut să-i vaccineze pentru că nu a existat vaccinul nici la medicul de familie, nici în farmacii. Când auzi că în tară au murit copilași, tu te dai de ceasul morții despre ce făceau 4 bețivani în noaptea alegerilor, Sau marele subiect cu arhiva SIPA”, a declarat Traian Băsescu.

Traian Băsescu nu se oprește aici relatând că și desecretizarea arhivelor SIPA este un subiect de discutat, însă ar trebui să ne gândim mai mult la faptul că suntem în al patrulea an de exercițiu bugetar al UE și „guvernul nu a organizat o licitație pentru un tronson de autostradă sau de cale ferată modernizată”.

„Măcar o singură licitație pentru regularizarea unui râu care cauzează inundații. Dar o ținem de dimineață pană seară cu fraudarea alegerilor din 2009. Ce să fac? Să îl chem pe Geoană să fie președinte? Ce va constata comisia? Îl trimit pe Iohannis acasă la odihnă pană își face Geoană mandatul? Păi îi paște pericolul. Că dacă va stabili comisia asta faimoasă că a fost Geoană președinte în 2009, eu o să recunosc și o să mai candidez o dată”, a mai spus fostul președinte Traian Băsescu.

 

Sursa: mediafax.ro

 

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More