Home Actualitate Adina Alberts despre Alexandru Rafila: „Dl Rafila ne consideră pe noi toți niște microbi”

Adina Alberts despre Alexandru Rafila: „Dl Rafila ne consideră pe noi toți niște microbi”

by Mircea Marinescu
3 minute timp de citit
Adina Alberts despre Alexandru Rafila

Discuția pe marginea vaccinurilor pe baza de ARN-Mesager sunt controversate și multe informații sunt necunoscute. În ultima vreme, pe micul ecran, au apărut specialiști, medici, cercetători care au încercat să explice ce înseamnă această tehnologie. În cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei, medicul Adina Alberts a avut argumente împotriva acestei tehnologii, dar și contre cu Alexandru Rafila.

Medicul Adina Alberts, atac la adresa lui Alexandru Rafila

Medicul Adina Alberts, invitat la ”Sinteza Zilei, a argumentat în declarația sa, de ce nu se va vaccina cu actualele vaccinuri bazate pe această tehnologie. În aceeași discuție a mai spus că există un număr de state care folosesc vaccinuri bazate pe tehnologia clasică. State precum Turcia, Emiratele Arabe Unite sau China, folosesc vaccinuri cu tehnologii clasice, numărul acestora fiind de 4 și toate dezvoltate de China.

Numai că, în același platou cu Adina Alberts s-a aflat și Alexandru Rafila care a atacat declarațiile medicului Alberts. Nu de puține ori acesta a întrerupt-o și acuzând-o de dezinformare. Într-o postare mai amplă, pe pagina sa de Facebook, medicul Adina Alberts face devăluiri despre Alexandru Rafila.

Este pentru prima dată când se aduce în discuție lipsa de activitate în mediul clinic al doctorului Rafila, considerat un specialist în domeniul microbiologiei. Cu alte cuvinte, ele relatate de Adina Alberts spun că Alexandru Rafila nu a lucrat nici măcar o zi cu pacienți, ci doar în laboratoare.

”Din păcate Alexandru Rafila nu face parte din categoria bărbaților manierați. Desele întreruperi și ironiile deșănțate m-au descumpănit! Îl știam altfel… Dl Rafila nu face parte nici din categoria medicilor care să fi interacționat vreodată cu vreun pacient, având în vedere specialitățile paraclinice în care este dumnealui calificat.

Dl Rafila ne consideră pe noi toți niște microbi pe lamelele de microscop din laboratorul dumnealui… Am încercat să port un dialog cu o persoană înalt calificată. Dar am realizez că mă chinui să explic cât de important este OMUL, unui om fără urmă de empatie.”, a scris Adina Alberts pe Facebook.

Tehnologia ARN-Mesager, tehnologie contradictorie

Utilizarea ARNm ca medicament este o abordare fundamental diferită de tratarea bolii cu alte clase de medicamente. În biologia moleculară, ARN-ul mesager este o moleculă monocatenară cu ajutorul căreia au fost dezvoltate actualele vaccinuri anti-covid. Vaccinurile Pfizer și Moderna, sunt doar două din vaccinurile anti-covid ce folosesc tehnologia ARN-Mesager.

Pe scurt, prin tehnologia ARN-Mesager, după cum a explicat și medicul Adina Alberts, odată inoculat în corp învață celulele să dezvolte o imunitate împotriva infecției cu COVID-19. În același material postat pe Facebook, medicul Adina Alberts mai spune că niciunul din factorii de decizie din sistem nu a dat informații clare despre noua tehhnologie, care are multe necunoscute, din păcate.

”Nicio instituție a statului nu a făcut muncă de informare. Nici ministerul sănătății, nici Dl Arafat, nici Rafila… Însuși dl Rafila a recunoscut asta public. Nimeni nu a depus nici cel mai mic efort în a informa corect și complet ce este acest vaccin și ce este tehnologia ARN mesager.

Medicina este pentru OAMENI. Că asistăm la un experiment mondial … Nu cred că mai e o noutate pentru nimeni. Poate unii vor să fie volutari și își asumă riscurile. Lucru lăudabil de altfel. Dar poate unii nu doresc să își asume niciun risc. Este dreptul lor să fie informați.”, a mai scris medicul.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More